Een nieuw project!


We gaan aan de slag voor Terre des Hommes!

Tijdens de onlangs gehouden plenaire vergadering hebben de ‘leden’ volmondig ingestemd met het voorstel van het bestuur voor de afbouw van een bestaand pand, als extra ruimte bij een  schoolgebouw in de regio Bacau. Het gebouw zal gebruikt gaan worden als multifunctionele ruimte en voor computeronderwijs. De bedoeling is om dit voorjaar (mei 2019) te beginnen met de werkzaamheden.


Rommelmarkt
 
Op vrijdag(avond) 9 en zaterdag (hele dag) 10 november 2018 vond weer de traditionele rommelmarkt plaats van Protestantse Gemeente De Rank in Nieuw-Vennep. Deze werd afgesloten met de voor velen al legendarische veiling.
In 1991 is het begonnen als kleine activiteit, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een groot(s) evenement. Dit jaar betrof het al weer de 28e editie, met als indrukwekkend eindresultaat een bedrag van maar liefst ruim 59.000 euro!
Wij prijzen ons gelukkig dat ook dit jaar een groot deel van de netto opbrengst weer bestemd is voor onze Werkgroep.
Overigens wordt er vanaf nu alweer hard gewerkt aan het inzamelen van 'Rommel' voor de editie van 2019, maar ook vinden het hele jaar al vele verkopen plaats via internet.
Meer informatie: www.rommelmarkt.nu


Facebook
 
Sinds 1 juli 2017 zijn onze activiteiten ook te volgen via Facebook, onder onze verkorte naam: Swoenv
(Stichting Werkgroep Oost Europa Nieuw Vennep)