Het huidige team

Wij willen ze hier graag even noemen; niet omdat ze daar zelf zoveel prijs op stellen, maar vooral om de Werkgroep een ‘gezicht’ te geven.
De met een * gemarkeerde personen vormen ook het bestuur van de Werkgroep.

Hennie Bakker
Edwin Barendsma
Nico Biemond
Leo Boel
Henny Duivenvoorden (projectleider) *
Ben Haspels 
Henk Heidema
DirkJan van den Heuvel
Leo Hoeks
Simone Jongens
Hans de Jong (public relations) *
Heleen Klootwijk (secretariaat) *
Jan Klootwijk
Jaap Knook
Theo van Koningsbruggen
Bart Langeveld
Cees Langeveld
Chris Lezaire
Dick van Limpt
Hans Mathies
Erik van der Meulen
Wim Plooij
Ivor Pols
Leendert van der Stelt (penningmeester) *
Theo Verbeek 
Fred Vissers


Uit deze groep worden teams samengesteld, die, met een zekere regelmaat en afhankelijk van de op dat moment te verrichten werkzaamheden - zo veel mogelijk op eigen kosten - afreizen naar het op dat moment onder handen zijnde project.
Daar wordt met de plaatselijke bevolking samengewerkt, waarbij de Nederlandse kennis en ervaring op hen kan worden overgebracht. Maar ook voor ons is die samenwerking vaak erg verhelderend!

Bouw- en andere materialen worden zoveel mogelijk ter plekke aangeschaft, ter ondersteuning van de eigen economie van het land.

Een aantal keren per jaar reizen diverse vrijwilligers van de Werkgroep steeds af om te bouwen aan een nieuwe toekomst voor onze meest kansarme medemensen.
Omdat dit niet alleen een (graag gekozen) aanslag doet op de huidige leden van de Werkgroep, op financieel gebied maar ook voor wat betreft de beschikbare vrije dagen om zo’n reis één of meerdere keren per jaar te kunnen maken, zijn nieuwe leden altijd meer dan welkom!

... en donateurs!

>>> Terug naar boven <<<